Άτυπη συνάντηση είχε την Παρασκευή 5/1/18 το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς.

Οι Παπαντώνης Θεόδωρος, Αλεξίου Μιλτιάδης, Χαϊντούτης Αναργύρος και Γεροπανου- Αργυρού Αμαλία, συναντήθηκαν στον υπέροχο χώρο του Κεραμαργιό όπου απόλαυσαν τον καφέ τους και συζήτησαν κυρίως για τις πολιτιστικές δραστηριότητες του ερχόμενου καλοκαιριού. Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν και οι δραστηριότητες του 2017 ώστε μέσα από την ανάλυση αυτήν να εμπλουτιστούν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες ώστε να γίνουν ακόμη καλύτερες προσφέροντας στους επισκέπτες καλύτερη εμπειρία διασκέδασης.

Κάθε χρόνο ο σύλλογος μας δείχνει όλο και «καλύτερο πρόσωπο» και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. 

Εκεί ήταν και ο Σάκης Κουκουράβας όπου και συζήτησε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. θέματα που αφορούν την ιστοσελίδα του χωριού, vatsounia.gr και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να βρούμε τις χρυσές τομές οι οποίες θα προβάλουν σωστά και δυναμικά το χωριό μας σε όλο τον κόσμο και να ενημερώνοται καλύτερα οι απανταχού Βατσουνιώτες. Το μέλος του Δ.Σ. Μπακογιάννης Γιάννης δεν παρευρεθει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ενα έχω να σας πω! Το καλοκαίρι αυτό θα είναι δυναμικό γεμάτο πλούσιες εκδηλώσεις, πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο κέφι!

Το vatsounia.gr σε συνεργασία με την νέα ιστοσελίδα του συλλόγου, η οποία πολύ σύντομα θα είναι κοντά σας, θα σας ενημερώνει για όλα τα δρώμενα του χωριού και όχι μόνο

Τέλος, θέλω να σας υπενθυμίσω οτι τα ημερολόγια σχεδόν εξαντλήθηκαν! Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το ημερολόγιο για το 2018 ας επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα:

Παπαντωνης Θεόδωρος: 6983032142
Μιλτος Αλεξίου: 6974596927
Αμαλία Γεροπάνου Αργυρού: 6989766763

Σχόλια

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.