Πολιτιστικές εκδηλώσεις δράσεις του συλλόγου μας για το 2019. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο εκπολιτιστικός λαογραφικός και χορευτικός όμιλος βατσουνιάς έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παράλληλα σε μία ακόμα προσπάθειά μας να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους κατοίκους σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Διοργανώνουμε για μία ακόμα χρονιά αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς και εθελοντική αιμοδοσία που θα ενισχύσει την τράπεζα αίματος του χωριού μας. Πιο συγκεκριμένα.:

6 Αυγούστου 2019 εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου μας στο παλιό δημοτικό σχολείο βατσουνιάς γιατί δεν δίνεις αίμα δίνεις 5 λεπτά από το χρόνο σου το αίμα που σε σένα δεν θα λείψει σε ένα συνάνθρωπο χωριανό μας Θα είναι πολύτιμο.

7 – 8 Αυγούστου ποδοσφαιρικοί αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Για τρίτη συνεχή χρονιά «παίζουμε μπάλα» για να βοηθήσουμε..

11 Αυγούστου θεατρική παράσταση στην πλατεία του χωριού. ( Θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου η ώρα και η παράσταση).

13 Αυγούστου το καθιερωμένο πια αντάμωμα Βατσουνιωτών που δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα και την ευκαιρία να συναντήσουμε συγχωριανός μας συγγενείς και φίλους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης όπου ζουν και εργάζονται είτε λόγω συγκυριών είτε λόγω επιλογών και πού όμως κάθε χρόνο βρίσκονται κοντά μας.

17 Αυγούστου γενική συνέλευση του συλλόγου και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σχολιάστε...